Bemutatkozó

 

 

 

Rozsovits Ildikó vagyok, iskolapszichológus a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumban és a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban. Hétfőn és szerdán a Károlyiban, kedden és csütörtökön a Deákban lehet engem megtalálni. Péntekenként változó az időbeosztásom.

 
Munkámat a Kispesti Nevelési Tanácsadóval való szakmai együttműködésben végzem.

 
Kedves Diák!

Délutánonként szeretettel várlak egyéni beszélgetésre, ha kedved van, vagy szükségét érzed.

Sokszor csak egy nagy beszélgetésre van szükséged, hogy jobban érezd magad. Néha jól jön, hogy egy független személlyel tudod megbeszélni a téged érdeklő kérdéseket. Gyakran elég, ha olyan valakivel oszthatod meg a nehézségeidet, aki elvárások nélkül, kíváncsisággal fordul feléd.

Ha bejössz hozzám, ne várj tőlem kész tippeket, tanácsokat. Abban tudok segíteni, hogy megtaláld a saját megoldásodat…

Szeretettel várlak! J

 

Bejelentkezés egyéni beszélgetésre:

https://iskolapszicholgus.acuityscheduling.com/schedule.php

  1. Válassz dátumot és szabad időpontot.
  2. Ha először jelentkezel, néhány adat megadásával regisztrálnod kell, így ezeket nem szükséges minden alkalommal újra begépelned.
  3. Gyere el beszélgetni a lefoglalt időpontra! ;-)

Megtalálsz a Facebook-on is, az induló csoportokat, programokat itt hirdetem meg: https://www.facebook.com/iskolapszichologus

E-mail címem: iskolapszichologus.ildiko@gmail.com

 

Kedves Szülő!

 

Önnek is szívesen rendelkezésére állok. A beszélgetések segíthetnek átgondolni gyermekével kapcsolatos kérdéseit. Segíteni tudok abban, hogy jobban megértse kamasz gyermekét, hiszen a szülői figyelem és támogatás nagyon fontos a számára. A családot érintő kérdésekben is fordulhat hozzám.

 

A fenti online bejelentkezés az Ön számára is nyitott. Kérem, a saját nevében jelentkezzen a konzultációra, és röviden jelezze, hogy milyen témában szeretne velem beszélni. Ha más időpontban szeretne velem találkozni, e-mailben tudunk egyeztetni.

 

Várom a találkozást!

 

 

Rozsovits Ildikó