ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Károlyi Mihály Gimnázium weboldalán alkalmanként közzé teszünk hozzánk beérkezett állásajánlatokat, elsősorban az általunk oktatott

nyelvekkel kapcsolatos felhívásokat.

 

Figyelem! Az iskola nem vállal felelősséget az állásajánlatokat illetően,

mi csupán a hozzánk beérkezett információkat tesszük közzé.


Az Avis Budget Group Business Support Centre állásajánlata:

advertisement_Customer_Service_Specialist.pdf


 

Szeretnéd használni és fejleszteni tudásod és készségeid? Jelentkezz hozzánk! Reptéri szolgáltatással foglalkozó Partnerünk számára keresünk olyan angol és portugál nyelvtudással rendelkező munkatársat, aki szívesen foglalkozik pénzügyi feladatokkal.  Tovább>>

Közzétéve: 2011. 06. 30.

 


 

Bemutatkozás

 

Az alábbi link alatt található panzió üzemeltetője vagyok: http://www.isla-margarita.hu/

A sziget Venezuela partjainál fekszik így közigazgatásilag is oda tartozik. Hivatalos nyelvük a spanyol, kiváló terület a spanyol nyelvet gyakorolni kívánók számára. A sziget fő profilja a turizmus, így mindenféle náció megtalálható itt. Turistaként 3 hónapig lehet tartózkodni az országban. Erre az időszakra tudok szállást biztosítani, amiért cserébe segítséget kérek a ház körüli feladatok egy részének elvégzésébe./pl.:reggeliztetés,takarítás,kertgondozás/.

El Yaque üdülőfalu ahol a panzió található, természeti adottságainak köszönhetően a világ egyik leghíresebb wind-, és kitesurf paradicsoma. Homokos tengerpartját pálmafák diszítik és ez az a hely ahol egész évben tombol a nyár.

Célom, hogy a Magyarországon élő spanyol nyelvet beszélő fiatalok is lehetőséget kapjanak egy karibi országban való életre ahol megismerkedhetnek az ott élő emberekkel, szokásaikkal, kultúrájukkal és nem utolsó sorban egy csodálatos természeti kincsekben bővelkedő országban élhetnek pár hónapig.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel velem a kapcsolatot:

Szabó Béla
30/9283 804
bela.szabo@isla-margarita.hu

ui: rövid üzleti bemutatkozásunkat és ajánlatunkat hamarosan küldjük

 

Közzétéve: 2011. 06. 30.